Mit csinálunk?

Rendezvények

A CMG elsősorban a nyilvánosság előtt élő, és a média, valamint a közvélemény élénk érdeklődését kiváltó ügyfelei révén gyakorlatilag naponta kerül kapcsolatba rendezvényekkel.

Sajtótájékoztatóktól kezdve fogadásokon át, egészen a több ezer embert megmozgató tömegrendezvényekig terjed az a skála, ahol tapasztalataink révén ma már teljes körű lebonyolítást is vállalunk.

2005-ben a CMG először hozta Magyarországra a Michael Schumacher vezette nemzetközi pilótaválogatottat, azaz a Nationali di Piloti csapatát, mely július 27-én a Puskás-stadionban lépett pályára a MAI CASCO Futball Grand Prix keretében.

A telt ház, azaz 20 ezer néző előtt lezajlott összecsapáson a Schumcaher vezette pilóták csapata 6-6-os döntetlent ért el a Lékó Péter által dirigált magyar All Star csapat ellen.

A mérkőzés kezdőrúgását a világhírű tenor, Placido Domingo végezte el, de pályára lépett többek között Michael Schumacher, Giancarlo Fisichella, Felipe Massa, Vitantonio Liuzzi, Giorgio Pantano, Baumgartner Zsolt, Lékó Péter, Eperjes Károly, Farkasházy Tivadar, Hajós András, Gaál Csaba Boogie, Varga Zoltán, és még számos hazai, és külföldi sztár.

A mérkőzés teljes jegybevétele jótékony célt szolgált, így a két nappal később esedékes Placido Domingo koncert során cégünk képviselői a világhírű tenor és Baumgartner Zsolt társaságában egy több mint 11 millió forint értékű csekket adhatott át a kedvezményezett alapítványok képviselőinek. Büszkék vagyunk arra, hogy az UNESCO Kinder in NOT alapítványa mellett segíthettük a magyarországi SOS Gyermekfalvakat és a Dévai Szent Ferenc Alapítványt. Ha a rendezvényről szeretne többet megtudni, kérjük keresse fel az esemény hivatalos weboldalát.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group