Kiket képviselünk?

...és mit gondolnak ők rólunk

Gera Zoltán

"Őszinték és profik. Számomra ez a két jellemvonás garancia, és egyben magyarázat is arra, hogy miért őket választottam. Igényesek, szeretnek mindent jól csinálni, és olyan együttműködésekhez segítettek hozzá, melyekre Magyarországon még nincs példa. Ja, és még valami: az is fontos, hogy velük jókedvűen és lazán lehet együtt dolgozni."


Németh Krisztián

"16 évesen bíztam rájuk magamat, és nem bántam meg. Visszanézve az azóta eltelt időszakra azt kell mondjam, hogy fogalmam sincs arról, miként tudtam volna egyedül végigcsinálni mindazt, amin közösen keresztülmentünk. Hihetetlen a munkabírásuk, és szerintem soha nem fogom megérteni, hogyan képesek annyit dolgozni. Nagyon megnyugtató, hogy a nap bármely percében, bármilyen problémával fordulhatok hozzájuk, biztosan van idejük rám, és biztosan meg is oldják. Az csak hab a tortán, hogy hozzásegítettek egy liverpooli szerződéshez."


Baumgartner Zsolt

"Amikor velük dolgozom, biztos vagyok abban, hogy minden az érdekemben történik, sőt talán körültekintőbben vizsgálják meg a velem kapcsolatos dolgokat, mintha azt mondjuk én tenném."


Vadócz Krisztián

"Segítségüknek köszönhetően igen fiatalon adatott meg nekem, hogy komoly külföldi klubnál folytathatom a karrierem építését. A szerződéskötés időszakában minden apró lépésnél mellettem álltak, segítettek. Nagy könnyebbség, hogy azóta is hagyatkozhatom rájuk mindenben, és nekem tényleg csak a labdarúgással kell foglalkoznom."


Tököli Attila

"Évek óta ismerjük egymást, és biztonságot jelentenek számomra. Tudom, hogy mindig van kihez fordulni, és tudom, hogy a legkényesebb, a legnehezebb szituációkban is mellettem vannak, figyelnek arra, hogy mi jó nekem, mi szolgálja az érdekemet."


Játékosaink névsora

Abu Attila
Ács Ádám
Asztalos Dávid
Balázs Zsolt
Bertus Lajos
BOGDÁN Ádám
Csiki Norbert
Demjén Patrik
Eppel Márton
Fodor Ferenc
GERA Zoltán
GOSZTONYI András
GULÁCSI Péter
Hajdú Ádám
Háhn János
Hegedüs Lajos
Hidvégi Sándor
Holczer Ádám
Huller Ádám
Jakab Dávid
Jánvári Gábor
Juhász Dániel
KÁDÁR Tamás
KANTA József
Kelemen Patrik
Kocsis Adrián
Koszó Balázs
Kovács Gábor
Nacsa Péter
Nagy Sándor
NÉMETH Krisztián
Nikházi Márk
Pál András
Pál Dávid
Pintér András
Polgár Kristóf
Poór Patrik
Pölöskei Zsolt
Présinger Ádám
Szécsi Márk
Tajthy Tamás
Takács Krisztofer
TÖKÖLI Attila
Tölgyesi Viktor
VADÓCZ Krisztián
Vogyicska Bálint
Zámbó Dániel
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group