Vernes Richárd Ausztráliába igazolt


Vernes Richárd korábban megállapodott a Honvéd vezetőivel abban, hogy kölcsönben másutt folytatja, azóta kiderült: a kispestiek tehetsége Ausztráliában szerepel majd, az ázsiai BL-ben is érdekelt Central Coast Mariners együttesében. Az auszik két évre vették kölcsön Vernest.

Ausztráliában folytatja pályafutását Vernes Richárd, a Honvéd tehetsége, akinek új csapata az ázsiai BL-ben is érdekelt Central Coast Mariners lesz. A szerződés körülményeiről Pataky Tibor, a játékost képviselő CMG menedzseriroda társtulajdonosa a következőket mondta:

- Pár héttel ezelőtt már megállapodtunk abban a Honvéd vezetőivel, hogy Vernes Richárd kölcsönben másik csapatban folytatja. Magyarországról is voltak jelentkezők, akik szívesen látták volna, de külföldön is kerestük a lehetőséget. A Central Coast Mariners pont olyan játékost keresett, mint Ricsi. Az ausztrálok edzője, Phil Moss több anyagot is kapott róla, és azok megtekintése után jelezte, hogy szeretné csapatában látni. Ezt követően hosszas egyeztetés kezdődött, mivel az ausztrálok mindenképpen két évre szerették volna kölcsönvenni Ricsit, és ez okozott némi nehézséget. Végül pénteken sikerült a két klubnak mindenben megegyeznie, ami a legfontosabb lépés volt. A CCM résztvevője az ázsiai Bajnokok Ligája küzdelmeinek, ami kiváló lehetőség Richárd számára, hiszen így nem csupán az ausztrál bajnokságban tudja megmutatnia magát. Nyilván ez az első lépcső, de a játékos, és a Honvéd valamint a CCM reményei szerint is a két éves kölcsönt követően Richárd még feljebb léphet, és egy újabb lépcsőfok következhet a karrierjében.

Az ausztrálok a kölcsönadás mellett opciós jogot is szereztek a játékos végleges megvásárlására.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group