Vadócz túl a félszázon a topligában


Vadócz Krisztián túl van a félszáz meccsen a világ egyik legszínvonalasabb bajnokságban. A középpályás a Valencia elleni bravúros pontszerzést követően úgy értékelt, szerinte nem hitte az ellenfél, hogy 1-3-ról talpra állnak, ők viszont akár még az iksz miatt is kicsit elégedetlenek lehetnek.

Vadócz Krisztián remek teljesítménnyel és bravúros pontszerzéssel ünnepelte, hogy elhagyott egy újabb szép mérföldkövet pályafutása során. A magyar válogatott középpályás a Valencia ellen elért 3-3-as döntetlen alkalmával már túllépett az 50 mérkőzésen a spanyol élvonalban, a világ egyik legszínvonalasabb bajnokságában – ez évtizedek óta egyetlen magyar labdarúgónak sem sikerült.

A futballista igen komoly részt vállalt a pamplonai alakulat talpra állásából. Ő harcolta ki Walter Pandianinak azt a lövőhelyzetet, amiből megszületett az 1-3-ról visszakapaszkodó vendégek egyenlítő találata.

– Az elején sokat hibáztunk, így többször is veszélyt alakítottak ki a kapunk előtt. De aztán a szünetben mondtuk egymásnak, hogy mindenképpen javulni kell, és szerencsére ezt meg is valósítottuk. 2-1 után nagyon gyorsan jött a harmadik bekapott gól, így megint futhattunk az eredmény után. Szerintem nem hitték, hogy onnan felállunk, de mi rendületlenül mentünk előre, mert nagyon sok idegenbeli meccs volt, ahol nemhogy pontot, gólt sem szereztünk korábban. Egy kicsit csalódottak vagyunk, hiszen 3-3 után még volt egy lehetőségünk, amivel megnyerhettük volna a meccset – értékelt Vadócz a lefújás után a spanyol újságíróknak.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group