Vadócz Krisztián Trezeguet csapattársa lett


Vadócz Krisztián Indiába, a Pune City csapatához igazolt. A magyar válogatott középpályás érkezését a helyi Szuperligában harmadik helyen álló klub pénteken jelentette be, és Vadócz olyan csapattársak mellé került, mint a francia David Trezeguet vagy a görög Kostas Katsouranis. A légiós december 22-ig írt alá, utána Nyugat-Európában folytatja.

A 29 éves magyar labdarúgó érkezését pénteken be is jelentették az ázsiai csapatnál, a klub részletesen beszámolt a középpályás eddigi pályafutásáról, új edzője pedig örömmel konstatálta Vadócz érkezését.

- Nagy reményekkel nézünk a szezon elé és Vadócz nagyon komoly tapasztalata a nemzetközi porondon és válogatott szinten igen erős stabilitást adhat a Pune City csapatának - nyilatkozta az olasz Franco Colomba, aki a légióst az egész szezonra lesérült John Goossens - Vadócz egykori hollandiai csapattársa - helyén játszatja majd.

Vadócz a hétvégén akár már be is mutatkozhat új együttesében (szombaton a NorthEast United lesz a Pune City ellenfele), ahol olyan csapattársai lesznek, mint a világbajnok David Trezeguet vagy a görögök Európa-bajnoka, a nyári vb-n is szerepelt Kostas Katsouranis. A légiós december 22-ig írt alá, utána Nyugat-Európában folytatja.

Mint ismert, nyáron Gera Zoltánt is csábította ez egyik indiai sztárcsapat, de a West Bromtól távozó futballista végül a Ferencvárost választotta. A liga jelenlegi legismertebb játékosai Trezeguet mellett Alessandro Del Piero, Robert Pires, Mikael Silvestre, Marco Materazzi, Fredrik Ljungberg és Luis Garcia.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group