Vadócz tovább szárnyal: újra gólt lőtt Dániában


Tovább tart Vadócz Krisztián kiváló formája Dániában. A magyar középpályás találatával a 96. percig vezetett az Odense 1-0-ra a Midtjylland otthonában a bajnokság hétvégi fordulójában, de végül be kellett érnie az egyik ponttal. Ráadásul honfitársunkról ki is állítottak egy játékost az ellenfélből. Vadócz mérlege ezzel négy meccs, négy gól, amivel védekező középpályás létére továbbra is vezeti a házi góllövőlistát.

Ismét a kezdőcsapatba jelölte az eddig kitűnően teljesítő Vadócz Krisztiánt az Odense edzője, a középpályás pedig ismét remek teljesítménnyel hálálta meg a szakvezetés bizalmát.

A Midtjylland otthonában megszerzett vezetést honfitársunk góljának köszönhette az OB, a futballista egy kavarodás végén talált közelről a hálóba. Sőt mi több, Vadócz egy kiállítást is összehozott az ellenfélnek, az 54. percben egy ellene elkövetett szabálytalanság (rossz becsúszás) után kapta meg Izunna a második sárga lapját. Mindez nem véletlen, szemmel láthatóan utaztak a csapatát vezérként mozgató légiósra a hazaiak, elég sok rúgást kellett elszenvednie. A 96. minutumig vezettek is a vendégek, de végül drámai körülmények között egyenlített az ellenfél.

A találkozót végigjátszó magyar labdarúgó mérlege eddig több mint imponáló Dániában: négy meccs, négy gól, a házi góllövőlista első helye úgy, hogy a többiek háromszor annyi meccset teljesítettek – mindez védekező középpályásként.

Midtjylland – Odense 1-1 (Ipsa 96. ill. Vadócz 34.)
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group