Vadócz sérülése: "Alig tudtam lábra állni, de nincs nagy gond"


Csalódottan zárta a szezont az Osasunában Vadócz Krisztián. Az idény második felében remek teljesítményt nyújtó középpályás nem elsősorban a Xerez elleni siker elmaradása, mindinkább egy komoly rúgás miatt volt elkeseredett. Vadócz a pepsifoci.hu-nak elmondta, először nagy volt az ijedtség, hiszen alig tudott lábra állni, de a röntgenvizsgálatok után kiderült, nem olyan komoly a baj, így egy néhány napos pihenőt követően a középpályás csatlakozhat Erwin Koeman válogatott keretéhez.

Mint ismert, Vadócz kezdőként 87 percet töltött a pályán a Xerez elleni, 1-1-es döntetlennel zárult utolsó bajnokin, az Osasuna magyarjának azonban a meccs vége nem éppen kellemesen végződött.

- A Xerez elleni meccs után nagyon elkeseredett voltam, és nem elsősorban azért, mert nem sikerült nyernünk, hanem mert úgy tűnt, komolyan megsérültem. A meccsen jól ment a játék, gólszerzési lehetőségeim is voltak, de azok kimaradtak. A baj azonban a hajrában jött, amikor egy komoly rúgást kaptam a bokámra. A lefújás után alig tudtam lábra állni, és megijedtem, mert erősen be is dagadt a bokám. Ma több orvos is megvizsgált, röntgen is készült, és kiderült, hogy szerencsére nagyobb az ijedtség, mint a valós probléma. Nincs se törés, se zúzódás, és a szalagokkal is rendben lévőnek tűnik minden, így pár napos pihenőt követően újra edzhetek. Ez azt jelenti, hogy nem lesz akadálya annak, hogy otthon csatlakozzak a németek és a hollandok ellen készülő kerethez - mondta Vadócz a pepsifoci.hu-nak.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group