Vadóczot kivásárolnák: angol és holland csapat is akarja


Egy holland és egy angol csapat is kivásárolná szerződéséből Vadócz Krisztiánt, az Osasuna középpályását. A futballista kontraktusa 2012 nyaráig érvényes, így a következő szezon után szabadon válogathat a lehetőségek közül, a pamplonaiak akkor már nem kérhetnek pénzt érte.

Az Osasuna középpályása, Vadócz Krisztián megcsinálta azt, ami egyetlen magyarnak sem sikerült az utóbbi években: rendszeres játéklehetőséget harcolt ki magának a spanyol élvonalban. Az előző szezonban a futballista 31 alkalommal jutott szóhoz a Primera Divisiónban, és bár elsősorban védekező középpályás, három gólt is jegyzett.

Mivel a magyar válogatott labdarúgó szerződése 2012 nyaráig, azaz még egy évig érvényes, ahogyan az lenni szokott, megkezdődtek a találgatások a spanyol sajtóban arra vonatkozóan, vajon klubja lép-e, megpróbál-e "pénzt csinálni" a játékjogából, hiszen a következő idény végén erre már nem lesz lehetősége.

Komoly érdeklődés mutatkozik Vadócz Krisztián iránt: egy angol és egy holland alakulat is akad, amely hajlandó lenne kivásárolni a futballistát élő szerződéséből.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group