Vadócz közel járt az újabb gólhoz a spanyol bajnokságban


Vadócz Krisztián volt az Osasuna egyik legjobbja a Deportivo La Coruna ellen a Primera División 7. fordulójában. A magyar középpályás több ízben is közel járt a gólhoz, de a 0-0-s döntetlen után sem lehetett szomorú, hiszen csapata Camunas kiállítása miatt majdnem egy órán át emberhátrányban játszott.

José Antonio Camacho támadó középpályásként állította csatasorba Vadócz Krisztiánt, s az ebben a szerepkörben korábban már bizonyító magyar légiós ezúttal is lubickolt. Csakúgy, mint az Osasuna: az első félidőben a vendégek több nagy helyzetet is kidolgoztak a Riazor Stadionban, a 32. percben például Vadócz kísérlete után csupán néhány centi hiányzott a gólhoz. A középpályás ezt követően a kapust is kicselezve talált be a hálóba, a játékvezető azonban les miatt - érthetetlen módon - érvénytelenítette a gólt.

A kettő között a spori még ki is állította a szövegelő Camunast, így a Deportivo érthető módon fölénybe került. A tíz emberrel játszó Osasuna azonban nem adta fel a támadás lehetőségét, az 56. percben megint Vadócz került helyzetbe, és újfent csak néhány centit tévesztett.

Deportivo La Coruna – Osasuna 0-0
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group