Vadóczék megverték a Realt


Hatalmas bravúrt ért el az Osasuna a spanyol élvonalban, a pamplonaiak Vadócz Krisztiánnal a soraikban 1-0-ra megverték hazai pályán a Real Madridot. A piros-kékek a magyar légiós pályára lépését követően szereztek vezetést, és hatalmas harc árán meg is tartották a fórt a lefújásig. Ha Árbeloa nem ment hatalmasat, gól is kerülhetett volna a középpályás neve mellé.

Természetesen még idegenben is a Real Madrid számított az Osasuna elleni találkozó esélyesének, ennek megfelelően valamivel többet is próbálkoztak a vendégek az első félidőben – Ricardo kapusnak bravúrra is szüksége volt a beszámolók szerint. A másik oldalon is adódott a ziccer, azt Pandiani rontotta el a 33. percben. A támadó volt később az, akivel ezúttal Cristiano Ronaldo kisebb szájkaratéba keveredett, a pihenőre vonuláskor találta meg egymást a két játékos.

A szünetben beállt a hazaiakhoz Vadócz Krisztián, a 62. percben pedig megszerezte a vezetést az Osasuna. Az elmélázó védők közül Camuñas lépett ki, és a kapufa segítségével a jobb sarokba lőtt. Ezt követően José Mourinho egyszerre hármat cserélt, nyomott is a Real, de a piros-kékek hatalmas erőfeszítések árán megőrizték az 1-0-t, és hihetetlenül fontos három ponthoz jutottak.

A vendéglátók csatározásaiban alaposan kivette a részét a magyar válogatott középpályás is, az utolsó percekben egy sárga lapot is összegyűjtött. Sőt, ha Árbeloa nem ment hatalmasat, gól is kerülhetett volna Vadócz neve mellé.

Osasuna – Real Madrid 1-0 (Camuñas 62.)

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group