Vadócz bravúros rajtja: 10 perc alatt gólt lőtt az új idényben


Kiválóan kezdte a dán bajnokságot Vadócz Krisztián, az Odense magyar légiósa 10 perc után máris gólszerzőnek mondhatta magát a liga most rajtolt kiírásában. A labdarúgó együttese egy pontot szerzett a nyitányon, miután a vendégcsapat, a SønderjyskE a második félidőben egyenlített (1-1). Vadócz már az előző idényben is kifejezetten gólerős volt Dániában, középpályás létére 7 alkalommal is betalált az ellenfelek hálójába.

Hazai mérkőzéssel kezdődött az Odense számára a dán bajnokság 2013/2014-es kiírása, és igen hamar volt minek örülniük a kék-fehérek szurkolóinak. A 10. percben egy szép akció megkoronázásaképpen Vadócz Krisztián kényszerítőzött Bodullal, majd esélyt sem adott a kapusnak a befejezésnél.

A beszámolók szerint honfitársunk támadó középpályásként jutott szóhoz az összecsapáson, és már néhány perc elteltével jelezte, tartja tavalyi eredményes formáját.

A vendég SønderjyskE a második félidőben Nicolai Madsen találatával egyenlített, így a csata 1-1-es döntetlennel ért véget. Vadócz 66 percet kapott a találkozón.

Odense – SønderjyskE 1-1 (Vadócz 10. ill. N. Madsen 61.)
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group