Vadócz két őszi álomcsapatba is bekerült Dániában


Vadócz Krisztián bekerült az ősz válogatottjába az egyik legnagyobb dán portál olvasóinak szavazatai alapján. Mindez annak fényében pláne nagy szó, hogy a magyar csak a 10. fordulóban mutatkozhatott be az Odensében. Egy másik weboldal a légiósok álomtizenegyébe nevezte a magyar középpályást.

Remekül sült el a klubváltás Vadócz Krisztián számára. Bár a labdarúgó már vastagon a szezon közben csatlakozott az Odenséhez, azonnal alapemberré vált, és kiválóan is teljesített. A középpályás mind a 10 mérkőzését kezdőként vívta meg, csak a legelsőt nem játszotta teljesen végig, és ezeken nem mellesleg hat gólt is szerzett (ezzel házi gólkirály), holott nem ez az elsődleges feladata.

Így, bár a pontvadászat első 9 köre kimaradt a légiós számára, a Dániában elismernek számító tipsbladet.dk olvasói beválasztották Vadóczot az ősz álomcsapatába. Az indoklás szerint a futballista azzal érdemelte ki mindezt, hogy azonnal magához ragadta az OB karmesteri pálcáját, ahol nagy műgonddal, biztosan, "jó szemmel" és nem mellesleg igen eredményesen tette a dolgát. A weboldal az egész liga egyik legjobb nyári szerzeményének nevezi honfitársunkat.

Az indkast.dk a bajnokság légiósaiból hozott össze egy Dream Teamet, és ebben is helyet kapott Vadócz Krisztián.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group