Vadócz 3 meccs alatt házi gólkirály lett Dániában


Belevágták a gulyásba a bajnokot - ezzel a nem éppen eredeti felütéssel jelentkezik az egyik dán internetes oldal, miután Vadócz Krisztián két góllal vezette sikerre az Odensét a Nordsjaelland elleni, pénteki összecsapáson (3-0). Egy másik portál kiemeli, a labdarúgó ezzel máris házi gólkirállyá lépett elő, ami posztja mellett azért is nagy szó, mert a 12 eddig eltelt fordulóból késői átigazolása miatt csak három alkalommal léphetett pályára.

Mint ismert, parádézott Vadócz Krisztián a dán bajnokság péntek esti mérkőzésén. Az Odense a duplázó magyar középpályás vezérletével győzött 3-0-ra a címvédő és BL-főtáblás Nordsjaelland ellen.

A skandináv ország sportsajtójában természetesen több helyen kiemelik honfitársunk produkcióját. A bold.dk ezzel a címmel hozza beszámolóját a mérkőzésről: "Vadócz és az OB lenyomta az FCN-t". A portál kiemeli, a légiós máris házi gólkirály védekező középpályás létére új együttesénél három góllal, ami annak fényében különösen nagy szó, hogy a labdarúgó még csak a harmadik meccsén van túl a kék-fehéreknél, a pontvadászatból pedig már 12 forduló eltelt.

A sportenkort.dk egy kevéssé fantáziadús szóképpel élve azt írja, a bajnok FCN-t "belevágták a gulyásba" a találkozón. A weboldal természetesen Vadóczot nevezi meg a meccs embereként, de ugyanígy választott a csatát közvetítő televíziós csatorna is.

Az OB honlapja azonnal meg is szólaltatta a válogatott keretből meglepetésre kimaradt Vadóczot, aki szokásához híven igen szerényen nyilatkozott.

– Az elmúlt meccsek nem sikerültek annyira jól, de remélem, ez a győzelem megindít minket, és elkezdünk kapaszkodni a táblázaton. Nagyon örülök, hogy megvan az első győzelmem az Odense játékosaként, annál is inkább, mert jó teljesítménnyel értük el egy kiváló együttes ellen. Bízom benne, hogy önbizalmat merítünk az összecsapásból. A társaim nagyon kedvesen fogadtak, ezt szeretném a pályán meghálálni – fogalmazott.

Az Odense jelenleg az ötödik helyen áll a dán bajnokságban, mindössze két pont választja el azonban a második pozíciótól.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group