Tököli újra a válogatottban


Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya Tököli Attilával pótolja a súlyos sérülést szenvedett Szalai Ádámot a nemzeti együttes keretében. A KTE-Ereco játékosa eddig 22 alkalommal szerepelt a címeres mezben, és hét év után térhet vissza a válogatottba.

Szalai Ádám sérülésének híre után azonnal nyilvánvalóvá vált, kritikussá vált a létszám csatárposzton a válogatott keretben, így várható volt, hogy Egervári Sándor lépni fog.

A szövetségi kapitány döntött, Tököli Attilával pótolja a mainzit. A tréner már beszélt is Tomiszlav Sziviccsel, aki elengedi az edzőtáborból hamarabb a labdarúgót.

- Tudom, sokan felkapják a fejüket a név olvastán. Attila már harmincöt éves, azaz nem illik a jövő csapatának építéséről szőtt tervekbe, de nem is ez a szándékom. Most tüzet kell oltani, és szerintem erre mindent figyelembe véve ő a legjobb megoldás, ő az, akinek a játékstílusa a leginkább illik abba a játékba, amelyre mi a nyár óta törekszünk. Attila nem a jövő embere, de gyorsan beilleszthető a csapatba, a dolga pedig az, hogy az előttünk álló három mérkőzésen segítse a válogatottat minél eredményesebben szerepelni - kommentálta döntését a tréner.

A támadó hét év után tér vissza a válogatotthoz, és akár tovább is gyarapíthatja bevetései számát (eddig 22-nél jár).

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group