Németh Krisztián újra gólt szerzett Görögországban


Németh Krisztián újra eredményes volt a görög élvonalban, és góljának, valamint jó játékának köszönhetően csapata, az Olympiakosz Volosz 3-0-ra legyőzte a Panszerraikoszt. A nagyobb görög internetes lapok majd mind a magyar csatár gólját kezelik kiemelten a találkozó kapcsán, az egyik portál pedig már külön cikkben is foglalkozott Németh teljesítményével és eddigi görögországi karrierjével, mondván újra "fegyverhez" jutott a tehetséges támadó és egyben csapata is.

A vasárnap hajnalban megjelent cikkben az Onsports nevű görög portál Németh eddigi karrierjét is elemzi, azt írva, hogy a csatár tehetségének szűknek bizonyultak a magyar határok, így került Liverpoolba, ahol az egyik legnagyobb ígéretként és Michael Owen utódjaként kezelték, ám sérülései meggátolták Mersey-parti karrierje kibontakozásában.

Görögországban előbb az AEK, később az Olympiakosz gárdája következett, majd 2011 elején Voloszba került, ahol most újra eredményes volt a görög élvonalban és ismét megcsillogtatta erényeit - dicséri a lap.

"Németh Krisztián gólt lőtt vörös mezben, igaz, nem a pireuszi, hanem a voloszi Olympiakosz mezében. A Panszerraikosz elleni találkozó 15. percében aztán egy levágódó labda Németh elé került, aki újra megkapta fegyverét és el is sütötte" - idézi fel "western-hangulatban" a történteket a portál.

Németh Krisztián természetesen elégedetten értékelt, ám "nem szállt el" a részsikertől.

- Természetesen boldog vagyok, hogy újra sikerült gólt lőnöm a görög bajnokságban, és hogy újra jól ment a játék a szerdai kupameccset követően. Nem sokon múlt egyébként, hogy ne csak egy gól kerüljön a nevem mellé, hiszen gólpasszt is adtam a második félidőben, de a bíró nem adta meg sajnos. Természetesen a szombati gól sem jelenti azt, hogy bérelt helyem lesz Voloszban, de úgy érzem, most jó helyen vagyok és számítanak rám, én pedig igyekszem hasonló produkciókkal meghálálni a bizalmat. A közvetlen környezetemen túl sokat köszönhetek egyebként Szélesi Zolinak is, aki sokat segített a beilleszkedésben. Arról nem is beszélve, hogy mennyit tett ezért a győzelemért hátul. Nagyon jól játszott - nyilatkozta a légiós.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group