Németh Krisztián klubot váltott - mindkét csapatának bizonyítana


Görögországban több helyen is megjelent, hogy az Olympiakosz Pireusz kölcsönadta Németh Krisztiánt a névrokonnak, a szintén élvonalbeli Volosznak, és hivatalosnak tekinthető a klubváltása. A már Voloszban edző futballista elmondta, célja, hogy minél több mérkőzésen szerepeljen, szállítsa a gólokat, a gólpasszokat, és így jelezze, hogy Pireuszban is számíthatnak rá.

Immár hivatalosnak tekinthető, hogy az Olympiakosz Pireusz fél évre kölcsönadja Németh Krisztiánt a görög első osztály középmezőnyében szereplő, újonc Olympiakosz Volosznak. A válogatott támadó így foglalta össze klubcserével kapcsolatos gondolatait:

– Számomra most mindennél fontosabb, hogy minél több mérkőzésen pályára léphessek. Csütörtökön elvileg debütálhatok a Volosban, és abban bízom, hogy valamennyi bajnoki, illetve kupameccsen ott leszek majd a csapatban, nem jön közbe semmi sérülés. Szeretném, ha a rájátszásban is ott lehetnénk, hiszen az még több meccset jelentene. Az a célom, hogy a tavasz folyamán megmutassam mindenkinek, hogy az Olympiakosz számíthat rám. Az edzőm úgy engedett el, hogy az ősz már az enyém lesz. Az új edzőm itt, Voloszban pedig úgy fogadott, hogy már a tavasz is, és úgy szeretne visszaengedni Pireuszba, hogy ne is legyen kérdéses a helyem az Olympiakoszban – mondta Németh.

Ezek szerint már találkoztál is az új edzővel?
– Igen, pénteken elutaztam Voloszba egy kis ismerkedésre. Megnéztem a körülményeket, a várost, beszéltem az edzővel és a vezetőkkel is. Mindenki barátságosan, szívélyesen fogadott. Szeretném ezt természetesen viszonozni.

Az elmúlt időszakod nem sikerült túlságosan jól. Ezt hogy értékeled?
– Megtanultam, hogy nem nézek vissza, mert a múlttal felesleges foglalkozni. Tanulni persze lehet belőle, de semmi értelme rágódni rajta. Az U20-as vb-sikeren se merengek naponta, és a nem túl sikeres tavalyi évemen sem. Csak előre nézek, mert változtatni, alakítani csak az előttem lévő dolgokon tudok.

Mivel lennél elégedett?
– Ha folyamatosan játszanék, és jönnének a gólok, gólpasszok.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group