Németh Krisztián minimum 6 hétre kidőlt


Minimum hat hetet kell kihagynia Németh Krisztiánnak, a Roda csatárának. A futballista a csakfoci.hu-nak elmondta, elszakadt a külső bokaszalagja, emellett egy másik szalag is beszakadt részlegesen, ezért nyúlik majd ilyen hosszúra a kényszerpihenő. A labdarúgó az Ajax elleni összecsapáson sérült meg egy szerencsétlen párharc nyomán.

A Roda Ajax elleni mérkőzésén sérült meg Németh Krisztián. A labdarúgó egy párharc közben rálépett Lasse Schöne lábfejére, onnan csúszott le a lába olyan szerencsétlenül, hogy aláfordult a bokája. A futballistát az amszterdamiak orvosa vizsgálta meg először, és az első diagnózis biztató volt, nem emlegetett sem szakadást, sem törést.

Azóta sajnos kiderült, ezek a megállapítások nem voltak helytállóak, a csatár nem úszta meg szakadás nélkül.

– Elszakadt a külső bokaszalagom, de egy másik is beszakadt részlegesen. Azt mondták, minimum 6 hetet kell kihagynom. Műtétre nem lesz szükség szerencsére, viszont ez az egész a legrosszabbkor jött, mert így az amúgy is rövid szezonból nagyon sok kimarad, és kevés az esély arra, hogy április elejénél előbb visszatérhessek – mondta Németh Krisztián a csakfoci.hu-nak.

A labdarúgó így biztosan lemarad a magyar válogatott márciusi világbajnoki selejtezőiről.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group