Németh Krisztiáné az év gólpassza Görögországban!


Németh Krisztiáné lett a 2009/2010-es szezon legszebb gólpassza Görögországban. A magyar utánpótlás-válogatott csatár a Nova Televízió szavazásán végzett az élen, a díjazott asszisztot pedig egyből első AEK-meccsén osztotta ki. Azért könnyen odaérhetett volna egy másik előkészítés is a csúcsra.

Bár Németh Krisztián sérülése miatt nem tudta végigjátszani a szezont az AEK-ben, egy elég komoly díjat így is besöpört. A Nova Televízió szavazásán az ő egyik gólpasszát választották a legszebbnek a 2009/2010-es szezonban. Az ünnepélyes ceremóniára vasárnap este került sor a helyi Hilton szállóban, érdekesség, hogy Némó már az első görögországi találkozóján kiosztotta azt az asszisztot, amely végül a befutó lett. Az Atromitosz otthonában megnyert találkozón szépen felbőrözött egy védőt, majd estében hozta helyzetbe Blancót, aki a jobb sarokba helyezett.
Némethnek egyébként nem ez volt az egyetlen igen mutatós gólpassza a szezonban, mi a magunk részéről például az Asteras Tripolis ellen bemutatott előkészítést is simán el tudtuk volna képzelni díjazottként. A csatár két védővel a nyakán verekedte ki magának a labdát, majd egy leheletfinom mozdulattal tálalt a jobbján érkező Kafes elé. A meccset egyébként a légiós két gólpasszával nyerte 2-0-ra az AEK.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group