Németh Krisztián bemutatkozott új csapatában


Bemutatkozott új csapatában Németh Krisztián: az Olympiakosz Volosz Piresuszból kölcsönvett csatára a Kerkyra elleni kupameccsen debütált, és az edzőjével előre megbeszéltek szerint a második játékrészben, az 59. percben lépett pályára. Bár a Volosz több helyzetet alakított is, és Németh is ígéretesen mutatta be magát a szurkolónak, a társaknak és a szakmai stábnak, csapata végül 2-1-re kikapott, de így is továbbjutott jobb gólkülönbségének köszönhetően.

Németh Krisztián a múlt héten került kölcsönbe a Voloszhoz az Olympiakosz Pireusztól, és az edzőjével, Szakisz Ciolisszal előre megbeszélteknek megfelelően, a Kerkyra elleni kupanegyeddöntőn lépett először pályára, a második játékrészben.

Bár a Volosz 2-0-s előnnyel várta a hazai visszavágót, mégis izgulnia kellett a továbbjutás miatt, mivel a Kerkyra kétszer is vezetést szerzett a találkozón, de a voloszi Martin találata végül azt jelentette, hogy a "kis" Olympiakosz lép tovább a legjobb négy közé, jobb gólkülönbségének köszönhetően.

Németh Krisztián az 59. percben, Acosta helyett lépett pályára, és több ígéretes megmozdulása is akadt, a beszámolók szerint Martinnal jól megértette magát a magyar támadó. A Kerkyra végül 2-1-re nyert, de 3-2-vel a Volosz lépett tovább és az Atromitosszal játszik az elődöntőben.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group