Németh Krisztián aláírt és azonnal edzésbe állt az Olympiakosznál


Németh Krisztián hétfőn 3 évre aláírt a görög Olympiakoszhoz, így a magyar válogatott támadó a Liverpooltól a hellén sztárcsapathoz igazolt. A játékos ügyeit intéző CMG menedzseiroda társtulajdonosa, Pataky Tibor elmondta: az egyezség hosszas tárgyalások után született meg, ezt követően Németh egyből csatlakozott is újdonsült társaihoz.

Németh Krisztián szombaton utazott a görög fővárosba, hogy az ilyenkor szokásos orvosi viszgálaton vegyen részt, majd vasárnap már az Olympiakosz játékosaival ismerkedett a közös, de labda nélküli tréningen.

Hétfőtől már viszont Németh már a görög sztárcsapat játékosaként rúghatja a bőrt, miután megállapodott új klubja vezetőivel, és percekkel ezelőtt alá is írta 3 éves szerződését az Olympiakosszal.

- Németh Krisztián nemrégiben valóban aláírt, miután hosszas tárgyalások után hétfőn este sikerült minden részletben megegyezni. A vasárnap elvégzett orvosin minden rendben volt, a játékos így aláírhatta szerződését az Olympiakosszal. A játékos a kontraktus aláírása után azonnal csatlakozott is a csapathoz, edzésbe állt új társaival - mondta Pataky Tibor.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group