Németh Krisztián aláírt a Rodához


Megvan Németh Krisztián új klubja. A holland élvonal meghatározó csapata, a Roda hivatalos honlapján jelentette be, hogy kettő plusz egy évre szerződtette a magyar válogatott labdarúgót. A támadó a tavaszt az RKC Waalwijknál töltötte, most pedig ugyanazzal az edzővel, Ruud Brooddal dolgozhat majd együtt, akivel a sárga-kékeknél a jelek szerint igen jól megértették egymást.

Az elmúlt napokban rendszeresen cikkezett arról a holland sajtó, hogy Németh Krisztián a Roda együttesénél folytathatja pályafutását. Mindez nem volt véletlen, a kerkradeiek mestere, Ruud Brood ugyanis nyíltan hangoztatta, elsőszámú jelöltje a csatársorba a magyar légiós, akinek képességeiről a tavasz során Waalwijkban meggyőződhetett.

A futballista egy kiesőhelyen lévő alakulathoz csatlakozott anno, rendre megkapta a lehetőséget a trénertől, és játékával, góljaival nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az RKC végül a szezon egyik legnagyobb pozitív meglepetése lett, és a nemzetközi kupaindulásért játszhatott a playoffban.

Immár hivatalos, hogy a Rodánál folytatódik az edző és a játékos közös munkája: a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy kettő plusz egy évre szóló szerződést kötött Németh Krisztiánnal.

A csatárt korábbi klubja, a Waalwijk is marasztalta, Erwin Koemannak azonban így le kell mondania a futballistáról.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group