Németh Krisztián a 94. percben lőtt győztes gólt - videó


Németh Krisztián 94. percben szerzett góljával győzött 3-2-re a Sporting Kansas City a Philadelphia Union ellen az észak-amerikai profi bajnokságban. A magyar támadó egy pontrúgás után sodorta a hálóba a labdát, a lefújás után pedig úgy értékelt, minden futballista álma, hogy ilyen pillanatban találjon be.

A Sporting Kansas City drámai körülmények között nyerte meg 3-2-re a Philadelphia Union elleni bajnokit hazai pályán. A vendégek a 90. percben még vezettek, de a világoskék mezesek a ráadásban előbb egyenlítettek, majd Németh Krisztián találatával a győzelmet is kiharcolták.

Honfitársunk egy oldalról érkező, megcsúszott labdát sodort a hálóba 6-7 méterről. (Egyébként az egyenlítésben is komoly érdemei voltak, hiszen mozgásával alaposan megzavarta a kapust és a védőt is.)

Németh így értékelt a lefújás után a klub hivatalos YouTube-csatornájának:

– Vermes Péter magyarul adott néhány utasítást, amikor beküldött, de szigorúan titkos, hogy mit mondott. Hihetetlen érzés ilyen szurkolók előtt játszani, nagyon szerencsés srác vagyok. Minden focista álma, hogy így, a végén találjon be, úgyhogy nagyon boldog vagyok.

A magyar támadó találata egyébként a Kansas City történetének 1000. gólja volt.

#NemethKrisztian #Hungary #SportingKC #CMG
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group