Megvan Gulácsi Péter új klubja


Gulácsi Péter egy évre a Hull City-hez került kölcsönbe - ezt a Tigrisek hivatalos klubhonlapja jelentette be. A magyar kapus azután lett ideiglenesen a Championship-klub játékosa, hogy 2014-ig meghosszabbította a szerződését a Liverpool. Gulácsinak a Hull a negyedik angol csapata lesz, hisz kölcsönben szerepelt a Herefordnál és a Tranmere-nél is.

Gulácsi Pétert mindenképp kölcsön akarta adni a Liverpool a nyáron, mivel a Vörösök szakmai vezetése nagyon szeretné, ha a kapus folyamatosan védene, hogy később majd akár az elsőszámú kapus pozíciójára is komoly eséllyel pályázzon a sztárcsapatnál.

Gulácsi ügyében belga, holland, német és spanyol klubokkal is zajlottak az egyeztetések - így például a Genknél is komolyan felmerült a neve -, de benne volt a pakliban az is, hogy a portás Anglián belül vált. Az idő előrehaladtával aztán ez az utóbbi lehetőség vált egyre inkább valószínűvé, és pár hete már a brit sajtó szinte tényként kezelte, hogy a fiatal kapus a Hull City-é lesz.

Az eddigi sajtóhírek mára hivatalos bejelentéssé váltak, hisz a Tigrisek klubhonlapján jelent meg az a hír, hogy a Gulácsi Péter egy éve, kölcsönbe a City-hez igazolt.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group