Magyar parádé Liverpoolban: Adorjánék és Poór ötössel hangolt a MU-ra


Kiütéses győzelmet aratott a Liverpool U18-as csapata az Academy League-ben, amely magyar játékosai főszereplésével ütötte ki a korosztály egyik legjobbjának tartott Blackburn Rovers csapatát 5-1-re. A meccs egyik legjobbja az egy gólt és gólpasszt jegyző, valamint egy büntetőt kiharcoló Adorján Krisztián, valamint a hátfájdalmai ellenére hősiesen küzdő Poór Patrik volt. A Pool fiataljai így sikerrel hangoltak a jövő vasárnapi MU elleni derbire az FA Youth Cup-ban.

A Liverpool U18-as csapata két magyarral állt fel a korosztály egyik legerősebb csapatának tartott Blackburn Rovers ellen, és elsöprő, 5-1-es győzelmet aratott, amelyben a két magyar fiatalnak is oroszlánrésze volt.

Adorján rúgott egy gólt, adott egy gólpasszt, valamint kiharcolt egy büntetőt is. Szintén főszerepet vállalt a győzelemben a védelemben játszó Poór Patrik is, aki annak ellenére küzdötte végig óriási elánnal a mérkőzést, hogy hátfájdalmai voltak.

A Liverpoolra a sikeres bajnoki után az FA Youth Cup következő körében egy igazi nagyágyú, a Manchester United U18-as csapata vár, a meccset jövő héten vasárnap az Anfield Roadon rendezik.

Adorján Krisztián a Blackburn elleni győzelem után boldogan nyilatkozott:

- Az első félidőben gyengébben ment a csapatnak, de a szünet után sikerült felpörögnünk. Örülök, hogy Poór Patriknak és az egész csapatnak is jól ment a játék. A hajrában az edzőnk kérésére már arra is ügyeltem, hogy ne sérüljek meg a nagy derbi előtt.

A szintén remekül játszó Poór Patrik a következőképp értékelte a győzelmet:

- A meccs hevében nem is gondoltam arra, hogy fáj a hátam, csak mentem előre, és meg is lett az eredménye. Várom már, hogy a Manchester United ellen játsszunk, nagyon örülök, hogy itt lehetek Liverpoolban.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group