Magyar gól a Bernabeuban: Vadócz beköszönt Casillasnak!


Vadócz Krisztián gólt szerzett a Real Madrid otthonában a spanyol bajnokságban. Az Osasuna középpályása egy közelről leadott hatalmas erejű lökettel járt túl Iker Casillas eszén, és akár egy gólpasszt is elkönyvelhetett volna. A királyi gárda hatalmas kínok között nyert 3-2-re.

Vadócz Krisztián az Osasuna kezdőcsapatában kapott helyet a Real Madrid otthonában megvívott összecsapáson, ezúttal nem védekező középpályásként, hanem több támadó feladattal felvértezve számított rá José Antonio Camacho mester.
A magyar légiós veszélyesen is futballozott a találkozón, a 43. percben a kapuba is sikerült betalálnia. Egy lepörgetett labdát a pattanás pillanatában zúdított hatalmas erővel Casillas kapujába. A második félidőben akár még egy gólpasszt is elkönyvelhetett volna, rendkívül önzetlenül Masoudhoz passzolt, de végül nem lett gól a hatalmas ziccerből.
A pamplonaiak kétszer is vezettek a Bernabeuban, a Real kétszer egyenlített, majd a 89. percben, C. Ronaldo fejesével a győztes tust is bevitte. A blancók életben tartották bajnoki reményeiket a kiszenvedett sikerrel, Vadócz Krisztián végigjátszotta a meccset.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group