Kádár gólpasszal tért vissza a Newcastle Unitedbe


Remekül sikerült Kádár Tamás visszatérése a Newcastle Unitedbe. A magyar válogatott hátvéd, aki sérülése, majd az U21-es csapatnál lévő kötelezettségei miatt július óta nem lépett pályára a Szarkák mezében, a reserve-csapatban, jobbhátvédként is megállta a helyét a Norwich elleni 6-0 alkalmával, és amellett, hogy kiemelkedően látta el védőfeladatait, gólpasszt adott és a kapufát is megdöngette.

Kedden délután került sor a Newcastle és a Norwich reserve-találkozójára, amely a hazaiak első meccse volt a tartlékbajnokságban otthon. A fiatal Szarkák emlékezetessé tették a hazai debütálást, hisz remek játékkal, 6-0-ra verték ellenfelüket.

A kiütéses győzelemből Kádár Tamás gólpasszal és kapufával vette ki a részét. A magyar bekk ezúttal jobbhátvédként, azaz számára szokatlan, ám Angliában már kipróbált poszton is remekül állt helyet, és amellett, hogy kiemelkedően oldotta meg védőfeladatát, a támadásokat is jól segítette, amit jól mutat a statisztikája is.

Kádár makacs sérülése és válogatottbeli elfoglaltsága miatt legutóbb júliusban viselhette a legendás fekete-fehér mezt, kedden viszont visszatért - többek között az Internazionalétól igazolt Davide Santonnal egy csapatban.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group