Kádár Tamás 3,5 évre aláírt Poznanban


Pénteken délelőtt aláírta 2018 nyaráig szóló szerződését a Lech Poznanhoz a Diósgyőrtől távozó magyar válogatott hátvéd, Kádár Tamás - minderről a klub Facebook-oldala számolt be nemrég. A 24 éves bekk két év és egy sikeres őszi szezon után hagyja el ismét az NB I-et és lesz a Lechnél Lovrencsics Gergő és Holman Dávid csapattársa.

Kádár Tamás csütörtökön az orvosi vizsgálatokon is átesett Lengyelországban, ahová az ügyeit intéző CMG menedzseriroda képviselőivel érkezett meg, pénteken délelőtt pedig hivatalossá vált, hogy a Diósgyőrből igazolt magyar válogatott hátvéd a Lech Poznan játékosa lett.

A 24 éves játékos három és fél évre, 2018 nyaráig írt alá a helyi élvonal egyik élcsapatához, ahol Holman Dávid és Lovrencsics Gergő is a csapattársa lesz.

Kádárnak remekül sikerült az előző éve, hiszen alapembere volt a válogatottnak, a Diósgyőrben pedig húzóembernek számított, így nem csoda, hogy több európai csapat érdeklődését is felkeltette, végül a Lech lett a befutó a kérők közül.

A bekk a lengyelek bejelentése szerint repülőgépre is ül, hogy csatlakozzon Törökországban edzőtáborozó új klubjához.

A szerződéskötést a Lech Instagram-oldala is megörökítette:

Tamas Kadar podpisał kontrakt i jest już w drodze na zgrupowanie w Turcji.

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Lech Poznań - oficjalny profil (@lechpoznan1922)#KádárTamás #LechPoznan #Hungary #football #CMG
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group