Horror lábtörése után újra pályán a Liverpool magyarja


Egy kettős lábtörést követő féléves kihagyás után szerdán visszatért a Liverpoolba a gárda magyar tehetsége, Hajdú Ádám. A futballista ráadásul nem korosztályában, hanem egyből a reserve-ben kapott szerepet egy Preston elleni kupameccsen. Az ifjú légiós elmondta, a gyepen töltött 60 perc mindennél többet jelentett neki.

Hajdú Ádám fél évig nem tudott pályára lépni klubjában, a Liverpoolban egy nagyon súlyos, kettős lábtörés miatt. Szerdán végre véget ért a böjt a tehetség számára, egy Preston elleni kupamérkőzésen újra szerepet kapott. Ráadásul nem saját korosztályában, az U18-as együttesben, hanem a reserve-ben.

A találkozót 1-1-es döntetlent követően büntetőkkel 5-4-re ugyan elveszítették a Vörösök, Hajdú mégis maradandó élményekkel gazdagodott.

– Nagyon boldog vagyok, ez a 60 perc most mindennél többet jelentett nekem. Valószínűleg vár még rám egy műtét, amikor a csontokat rögzítő lemezt és a csavarokat kiveszik a lábamból, hiszen most azokkal játszom. Furcsa érzés egy kicsit, de játék közben nem zavar. Elég kemény hónapokon vagyok túl, így nagyon tudtam értékelni ezt a mostani játéklehetőséget. Bízom benne, hogy gyorsan utolérem magam, és a bajnokságban is lesz még lehetőségem pályára lépni pár mérkőzésen – nyilatkozta a tehetség.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group