Hibátlan Gulácsival, parádés hármassal maradt bent a Tranmere


Óriási bravúrt hajtott végre a Gulácsi Pétert is soraiban tudó Tranmere Rovers, miután a kiscsapat az angol harmadosztály utolsó játéknapján a sereghajtó Stockport otthonában aratott sima, 3-0-s győzelmet, ezzel bebiztosítva bennmaradását a League One-ban. Gulácsi Péter hibátlanul tette a dolgát a Tranmere kapujában.

A Tranmere egy győzelemmel bebiztosíthatta volna bennmaradását a harmadosztályban, Gulácsiék pedig így is álltak neki a Stockport elleni meccsnek. A 37. percben Goodiseon szerzett vezetést a Roversnek, az ötösön belülről lőtt a bal felsőbe. Gulácsi eközben magabiztosan tette a dolgát a gólvonalon, társai pedig a második félidő elején tovább növelték a csapat előnyét, az 53. percben Thomas-Moore lőtt a Stockport kapujába. A hazaiak néha-néha próbára tették Gulácsit, ám a magyar portás nagyon megbízhatóan teljesített. A 76. percben aztán végleg eldöntötte a Tranmere, Labbadie lőtte közelről a vendégek harmadik gólját.
A Tranmere győzelme azt jelenti, hogy a kiscsapat óriási bravúrt bemutatva bennmaradt a harmadosztályban, nagy részben köszönhetően Gulácsi Péternek is, aki kölcsönjátékosként rendre remek teljesítménnyel segítette csapatát, hiszen, amikor a Liverpool tehetsége Tranmere-be került, a csapat öt fordulóval a vége előtt öt ponttal volt a vonal alatt, ám a fiatal magyar kapussal megtáltosodott, Gulácsi pedig utolsó két mérkőzésén gólt sem kapott.
A ligából egyébként a Norwich és a Leeds jutott fel egyenes ágon, a Millwall, a Charlton, a Swindon és a Huddersfield osztályozón küzd meg a harmadik feljutó helyért, a Gillingham, a Wycombe, a Southend és a Stockport esett ki.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group