Gulácsival folytatta téli száguldását a Hull


Gulácsi Péterrel a kapujában folytatta remek sorozatát a Hull City a Championshipben. A Tigrisek 2-0-ra legyőzték hazai pályán a Millwallt, így negyedik decemberi tétmeccsüket is megnyerték. A sikerrel a gárda megerősítette helyét a közvetlen élmezőnyben, a magyar hálóőr a beszámolók szerint egy gólpasszt is kiosztott.

Egy magyar lépett pályára az angol másodosztály délutáni összecsapásain, Gulácsi Péter védte a Hull City kapuját a Millwall elleni hazai találkozón. A beszámolók szerint az első félidőben egy komolyabb védést kellett bemutatnia a portásnak, a ráadás másodperceiben, egy szabadrúgás után, és magabiztosan meg is oldotta a feladatot.

A fordulás után is többször tesztelték a vendégek a magyar U21-es válogatott alapemberét, de egyetlen próbálkozással sem tudtak túljárni az eszén. Gulácsi magabiztos teljesítményét megkoronázta a 80. percben, a mértékadó BBC tudósítása arról ad hírt, hogy ő készítette el Koren gólját. A Hull ezzel és egy öngóllal 2-0-ra meg tudta nyerni a meccset.

A gárda ezzel negyedik mérkőzését is behúzta decemberben, és továbbra is rájátszást érő helyen állomásozik.

Hull City – Millwall 2-0 (Smith 54. – öngól, Koren 80.)

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group