Gulácsi újra bravúrosan védett a Liverpoolban


Remek teljesítménnyel tudta le a Liverpool Wolverhampton elleni reserve-bajnokiját Gulácsi Péter. A Vörösök fiatal magyar kapusa három nagy védéssel járult hozzá a Vörösök 2-0-s győzelméhez, két ízben veszélyes fejeseket hárított bravúrosan, egy alkalommal pedig a kapufa segítségével akadályozta meg a Farkasok gólszerzését.

A Vörösök mindkét gólját a Pool egyik nagy tehetsége, David Amoo rúgta és már a 8. percben(!) kialakult a végeredmény. Ez volt a Liverpool reserve-csapatának idei első győzelme, hisz eddig két döntetlenje volt a bajnokságban a fiatal Vörösöknek.

Az első félidőben Gulácsi Péternek kevés dolga volt, mivel a Pool dominált. A másodikban aztán feljött a Wolves és a félidő közepén két közeli fejesnél is bravúros mozdulattal a gólvonalon hárított a magyar kapus, különösen Nenad Milijas bólintásánál kellett nagyot védenie a portásnak. Aztán egy távoli lövésnél a kapufa is Gulácsi segítségére sietett, hiszen Geoffrey Mujanji-Bia távoli bombája a felső lécről vágódott vissza a mezőnybe.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group