Gulácsi belesérült egy önfeláldozó ütközésbe


Gulácsi Péterre 6-8 hét kihagyás vár majd, ezt állapították meg az őt vizsgáló orvosok Liverpoolban. A Hull Citynél kölcsönben védő magyar kapust szombaton kellett lecserélni egy önfeláldozó ütközést követően, az első jelentések pedig már egyértelműsítették, hogy térdsérülése több hét pihenőt is jelenthet számára. Gulácsi elmondta, a negyedik hét után derül ki, pontosan mennyit kell kihagynia.

Az őt vizsgáló orvosok szerint Gulácsi Péterre minimum 6 hetes kihagyás vár, de az is lehet, hogy 8 hét lesz a kényszerű pihenőidő.

- Ma Liverpoolban MRI-t csináltak, és a vizsgálatok szerint a belső oldalszalag részlegesen beszakadt a térdemben. 4 hétig kell rögzítőt viselnem, addig folyamatos kezeléseket kapok Liverpoolban, de nem edzhetek. Ezután a 4 hetet követően derül ki, hogy onnan még mennyi időt vesz igénybe a felépülésem. Szerencsés esetben csak 2 hetet, kevésbé szerencsésben még további egy hónapot, legkorábban február végén állhatok majd kapuba - mondta a kapus.

Gulácsinak szombaton egy bátor kifutás után kellett cserét kérnie, az első vizsgálatok pedig egyértelműsítették, hogy hosszú hónapokra nem dőlt ki, viszont néhány hétig várhatóan pihennie kell majd. A Hull nélküle kapott ki 1-0-ra hétfőn, a brazil Basso állt a kapuban.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group