Bogdánnak nem lehet gólt rúgni az FA Kupában


Bogdán Ádám zsinórban harmadszor húzta le a rolót az FA Kupában: a Bolton magyar kapusa a Fulham elleni idegenbeli találkozón állhatott a háló elé, amelyet 1-0-ra nyert meg együttese. Gera Zoltán kezdő volt a Falusiaknál, a második félidő közepén cserélték le.

Bogdán Ádám a York City és a Wigan ellen sem kapott gólt az FA Kupában az elmúlt hetekben, és a Fulham otthonában megvívott találkozón is folytatta remek sorozatát. Owen Coyle a kezdőbe jelölte magyarját, aki nem is okozott csalódást neki. A beszámolók szerint a kapusról sugárzott a magabiztosság, több védést is bemutatott, így nagy szerepe volt abban, hogy Klasnic góljával a vendégek 1-0-ra megnyerjék az összecsapást. A találat után Hangeland például fejjel próbálkozott, majd a második felvonás során a visszatérő Bobby Zamora is célba vette a ketrecet, de mindkettejük eszén túl járt a fiatal légiós.

Bogdán mellett Gera Zoltán is kezdőként volt részese a meccsnek, őt több beadás és távoli kísérlet után a második félidő derekán cserélte le edzője.

Fulham – Bolton 0-1 (Klasnic 19.)

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group