Bogdán lenyomta a klublegendát Angliában


Jól sikerült Bogdán Ádám "beugrása" a Bolton Wanderers kapujába: bár csapata 1-0-ra kikapott a Blackburn Rovers otthonában szombaton, az angol sajtó dicséri a fiatal magyar kapust, aki egy igazi klublegendát, Jussi Jaaskelainent szorított ki a meccsre a kapuból. A goal.com-nál csapata harmadik legjobbja lett a hálóőr, akivel kapcsolatban a beszámolók és trénere is pozitívan nyilatkozott.

Bogdánt dicséri az edzője, Owen Coyle és az angol sajtó is. A britek hatalmas sikernek tartják, hogy a fiatal kapus úgy került be a csapatba, hogy a klublegenda Jussi Jaaskelainen elérhető volt és a magyar légiós mégis a padra szorította a finn ikont.

A Blackburn-Bolton (1-0) találkozóról ráadásul azt írják Albionban, hogy kapusszempontból hihetetlenül nehéz meccs volt az erős, változó irányú szél és a sok ívelt labda miatt, ráadásul az ellenfél válogatott kapusa, Paul Robinson is rendre "átrúgta" szinte a boltoni 16-osra a labdát.

Ahogy az angolok fogalmaznak, Bogdán Ádám fiatal kora ellenére zömmel jó döntéseket hozott és voltak bravúrjai is. Bogdán a goal.com-tól 6-os osztályzatot kapott, ennél jobbat a csapatból csak a Bolton két talán legismertebb brit futballistája, Gary Cahill és Kevin Davies érdemelt ki a szakportáltól.

A meccset eldöntő Olsson-gólról a magyar kapus nem tehetett, ott lehetetlen helyzetbe hozták a védők, és a blackburni játékos is kiválóan találta el a labdát.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group