Bogdán edzője dühös: Csak kézzel tudtak gólt ütni neki


Bogdán Ádám rendkívül érett produkciójával hívta fel magára a figyelmet az utóbbi hetekben Angliában. A magyar kapus vélhetően a következő meccsen már visszaadja helyét Jussi Jaakelainennek, de szeretné, ha eddigi produkciójával nehéz döntés állítaná Owen Coyle menedzsert. A tréner egyébként igen dühös volt a keddi, Burnley elleni Ligakupa-kiesés után, mivel szerinte Bogdán ezúttal is kapott gól nélkül úszta volna meg a meccset - ahogy a Southampton ellen is -, de a játékvezető megadott egy kézzel ütött találatot a hazaiaknak, amivel szemben a magyar kapus is tehetetlen volt.

Bogdán Ádám Jussi Jaaskelainen Birmingham elleni kiállítása után kapott lehetőséget a Bolton kapujában, és meg is hálálta a bizalmat, hiszen rendre kiváló teljesítményt nyújtott, edzője, játékostársai, és nem utolsósorban a szakma részéről is több komoly elismerést begyűjtött.

A tehetséges hálóőr kedden is ott volt a Bolton kezdőjében, csapata azonban 1-0-s vereséggel búcsúzott a Ligakupa küzdelmeitől Burnley-ben. Owen Coyle menedzser dühösen értékelt a meccs után a Bolton honlapjának, lévén a hazaiak győztes gólja kezezés után született.

– Nagyon csalódottak vagyunk a kiesés miatt, főleg a teljesítményünk, és a kapott gólunk miatt. Kicsit lassan kezdtünk, de az első tíz perc után nagyon jól játszottunk, és ne feledjük, nyolc helyen is változott a kezdőcsapatunk. Több játékosom is remekül teljesített. Több gólszerzési lehetőségünk is volt, de nem éltünk velük, aminek megfizettük az árát. A gólt azonban nem szabadott volna megadni, mert a gól előtt kézzel ütöttek bele a labdába. Nem vitás, hogy a labda áthaladt a vonalon, de kéz volt, amiért nekünk járt volna szabadrúgás. De nem akarok semmit elvenni a Burnley-től, ők kihasználták az adódó lehetőséget, mi pedig már a hétvégi, Manchester United elleni meccsre koncentrálunk – összegzett Coyle a Bolton honlapján.

A Wanderersben egyébként ezúttal is remekül teljesített Bogdán Ádám, aki magabiztosan látta el feladatát a kapuban, például rögtön az első percben bravúrral tolt kapufára egy hatalmas lövést.

– Remek lehetőség volt ez a néhány meccs arra, hogy megmutassam, mit tudok. Megpróbáltam a legjobbamat nyújtani. Jussi 12 éve van a klubnál, és tíz éve véd a Premier League-ben. Fantasztikus kapus, nem könnyű annak, aki mögötte van a sorban. De én szerettem volna nehéz döntés elé állítani a menedzserünket, mikor visszatér, és azt hiszem, meg is tettem – mondta a magyar hálóőr az elmúlt hetekről.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group