Bogdán az FA Kupában halmozta a bravúrokat


Nehéz mérkőzésen van túl a Maccelsfield Town otthonában a Bolton Wanderers együttese, a kőkemény FA Kupa-találkozón, amely 2-2-es döntetlennel ért véget. A Bolton edzője, Owen Coyle dicsérte az egész csapatot, és külön kiemelte Bogdán Ádámot, aki bravúrjaival komoly érdemeket szerzett abban, hogy immár otthoni környezetben legyen lehetősége kivívnia a továbjutást a Wanderersnek.

A Bogdán Ádámot kezdőként bevető Bolton Wanderers 2-2-es döntetlent ért el egy nagyon nehéz mérkőzésen az FA Kupában, a boltoni klub honlapjának megfogalmazása szerint "többet nem tehetett volna a továbbjutásért" a magyar kapus. Azóta értékelte a találkozót Owen Coyle menedzser is, aki külön is kiemelte Bogdánt a lefújást követően.

– Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, és az első időszakban el is dönthettük volna a párharcot. De az ellenfél is mindent megtett, ezért gratulálni kell nekik, és egy olyan csodagólt kellett lőniük ahhoz, hogy eredményesek legyenek, mert Bogdán elképesztően jól védett ismét - nyilatkozta a szakember, aki szerint összeszedik magukat annyira, hogy a következő meccsen kivívják a továbbjutást.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group