Bogdán Amerikában parádézott a Boltonban


Bogdán Ádám bravúros védéseinek is köszönhetően aratott 3-0-s győzelmet a Premier League rajtjára készülő Bolton az amerikai Charlotte Eagles otthonában. Az angol klub honlapjának beszámolója külön dicséretet oszt ki a magyar kapusnak, és az edző, Owen Coyle is kiemeli a hálóőrt értékelésében.

Az Egyesült Államokban, a Charlotte Eagles csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést a Premier League-ben szereplő Bolton. A két sorral pályára lépő Wanderersben egy félidőnyi bizonyítási lehetőséget kapott Bogdán Ádám, aki maximálisan kihasználta a meccsben rejlő lehetőségeket, remek védésekkel jelezte edzőjének, bátran számolhat vele.

A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint a második felvonás elején mindjárt védett Bodgán egy közeli lövést, utána pedig szinte csak rajta múlt, hogy a gárda megúszta kapott gól nélkül. A portál úgy fogalmaz, a fiatal magyar külön dicséretet érdemel azért, amiért hárítások sorozatával hozzájárult ahhoz, hogy nullára hozta a meccset a Bolton. A legnagyobb védést a hálóőr egy lapos lövésnél mutatta be, a tudósítás szerint hatalmas vetődéssel, megnyúlva tolta ki azt a sarok elől.

A meccset Cahill, Elmander és Petrov góljaival 3-0-ra hozta a csapat. Az összecsapást követően Owen Coyle menedzser külön kiemelte Bogdán teljesítményét.

– Igazi erőpróba volt, de hát ezért is jöttünk ide. Különösen nehézzé tette a dolgunkat, hogy nagy volt a meleg, és a páratartalom sem a megszokott volt. Harcos, atletikus csapattal találkoztunk, de Jussi Jaaskelainen és a fiatal Bogdán Ádám mindent hatástalanított – nyilatkozta a szakember.

Charlotte Eagles – Bolton 0-3
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group