Bogdán 11-est védett - sokáig egyedül tartotta a csapatot


Büntetőt fogott Bogdán Ádám a Bolton Brighton elleni bajnokiján, a magyar válogatott kapusa a tizenegyes után a duplázást is hatástalanította, és emellett is több komoly mentést bemutatott az összecsapáson, így segítve pontszerzéshez a gárdát (1-1).

Természetesen ezúttal is ott volt Bogdán Ádám a Bolton kezdőcsapatában, az első félidőben szinte egymaga tartotta a lelket együttesében a Brighton elleni idegenbeli összecsapáson. A beszámolók szerint a Wanderers végigvédekezte a játékrészt, így honfitársunknak akadt dolga bőven. Hogy mást ne mondjunk, a 14. percben a hálóőr büntetőt védett, majd a duplázást is hatástalanította, emellett még egy óriási mentést említenek nála (több kisebb mellett), egy jó felé tartó löketet tolt a kapufára. Az alumíniumra amúgy sem panaszkodhattak a látogatók, a léc további két alkalommal volt a Bolton segítségére.

A második felvonás során egyszer aztán túljártak a brightoniak Bogdán eszén, és sokáig úgy tűnt, ez a találat három pontot is ér nekik. A 90. percben aztán váratlanul egyenlített a Wanderers, így a magyar légiós teljesítménye egy igen értékes pontot ért.

Brighton – Bolton 1-1 (Bruno 54. ill. Ngog 90.)
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group