Balázs Zsolt azonnal meccset nyert a Kecskemétnek


A Zalaegerszegről a meccs előtti órákban szerződtetett Balázs Zsolt góljával megszerezte idei első győzelmét a Kecskemét az OTP Bank Ligában. A 6. forduló első pénteki mérkőzésén a KTE a Pécs otthonában nyert 1-0-ra. A meccs jelentős részében a hazaiak játszottak fölényben, de a hajrában a vendégek szélvészgyors támadója eldöntötte a három pont sorsát. Balázs a 77. percben állt be és öt perc elteltével győztes gólt szerzett.

Az első negyedóra után a mezőnyfölényben játszó Pécs több helyzetet is kialakított, gólt azonban nem tudott rúgni a Kecskemétnek. A hazaiak Wittrédi lövései révén veszélyeztettek, majd a 39. percben közel álltak ahhoz, hogy megszerezzék a vezetést: Bodnár szöglete után Krejci elé pattant a labda, aki az üresen maradó kapu felé bombázott, de Vaskó bevetődve, a gólvonal előtt menteni tudott.

A második félidő közepén Akassou járt közel a gólhoz, de távoli lövése a felső lécről pattant ki. Úgy tűnt, nem bírnak egymással a felek, de aztán a hajrában a csereként beállt Balázs Zsolt szép mozdulattal megszerezte a győzelmet a Kecskemétnek. Kitűnő csere volt. Pláne úgy, hogy a KTE kevesebb, mint 24 órával a meccs előtt szerződtette a játékost...
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group