A Kecskemét nyerte a harcot Tököliért


A pepsifoci.hu információi szerint Tököli Attila lila-fehérbe öltözik, a csatárt ugyanis leszerződtette az NB I 10. helyén végzett Kecskemét. Mint arról honlapunk elsőként beszámolt, a futballistának több ajánlata is volt itthonról és külföldről is. A nem sokkal ezelőtt nyélbe ütött ügylet keretében Montvai Tibor, a KTE támadója Paksra költözik.

Honlapunk már május végén jelezte, komoly esély mutatkozik arra, hogy Tököli Attila távozzon Paksról. Ahogyan azt a pepsifoci.hu akkor megírta, a futballistának több ajánlata volt Magyarországról és külföldről is. A támadó ezt követően cáfolta azokat a pletykákat, amelyek az Üllői útra történő visszatérését emlegették.

Úgy tudjuk, immár tényként kezelhető, hogy a gólerős csatár elhagyta a paksi alakulatot, és az NB I-en belül váltott klubot. A pepsifoci.hu információi szerint néhány perccel ezelőtt megegyezett egymással a Kecskemét és a Paks, az ügylet keretében Tököli Attila lila-fehérbe, Montvai Tibor, a KTE támadója pedig zöld-fehérbe öltözik.

Tököli 2+1 éves szerződést írhat alá. Az átigazolások anyagi vonzatát a felek üzleti titokként kezelik.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group