Adorján szólógólt lőtt Koeman csapatának


Adorján Krisztián szépségdíjas góllal járult hozzá a holland Groningen 4-1-s győzelméhez az Erwin Koeman vezette RKC Waalwijk ellen. A szombat esti találkozón a vendégek a 37. percben emberhátrányba kerültek, de a második félidő közepéig tartották magukat, akkortól azonban sorra jöttek a hazai gólok, köztük a harmadik Adorjáné volt, az eltiltása után visszatérő U21-es válogatott futballista egy 25 méteres szóló után talált Seda kapujába.

Adorján Krisztián visszatért és rögtön a kezdőcsapatban kapott helyet a Groningenben, amely a második félidőben törte meg az RKC ellenállását.

A vendégek ekkor, Ivens kiállítása miatt már emberhátrányban játszottak és végül négy gólt kaptak. A harmadik Adorján nevéhez fűződött: a 92. percben egy remek egyéni akció után mattolt a fiatal magyar, aki egy 25 méteres szóló végén ért a 16-oson belülre, ott kicselezett még egy védőt, majd elrúgta a kapus mellett a labdát a jobb alsóba.

Az U21-es válogatott játékos másodszor volt kezdő a holland élvonalban és a második gólját rúgta. Csapata jelenleg a 6. helyen áll.

Groningen - RKC Waalwijk 4-1 (van der Welden 68., Zeefuik 70., Adorján 92., de Leeuw 95., ill. Joachim 73.)
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group