Adorján-gól és újabb remeklés Liverpoolban


Ismét remek teljesítményt nyújtott a Liverpool U18-as együttesében Adorján Krisztián. A magyar tehetség kezdőként lépett pályára a Derby County elleni bajnokin, és 70 percet játszva, remekül futballozva egy góllal segítette 4-1-es győzelemhez a Vörösöket.

A meccset a Derby kezdte jobban, amely már a 12. percben vezetést szerzett. Mindössze négy perccel később egyenlíthetett volna a Pool, de Adorján remek passza után Silva nem tudott betalálni.

A 26. percben a magyar fiatal Sterlinget hozta óriási helyzetbe, de a játékos lövését a vendégkapus lábbal védeni tudta. Tíz perccel a szünet előtt aztán megérdemelten egyenlített a Liverpool, Silva volt a gólszerző. Az első félidő hosszabbításában aztán Regan is betalált, a Derby pedig tíz emberre fogyatkozott. Az 51. percben ismét Adorján villant, egy parádés, ballábas lövéssel alakította 3-1-re a mérkőzés állását. A 4-1-es végeredményt Silva állította be. Adorján remek teljesítményt nyújtott a Liverpool együttesében, a magyar tehetség 70 percet tölthetett a pályán.

A szintén a liverpooliakat erősítő Poór Patrik sérülése miatt hiányzott a Derby elleni mérkőzésről, míg a nemrégiben az MTK-tól kölcsönbe szerződtetett Hajdu Ádám azért nem léphetett még pályára a Vörösök színeiben, mert nem érkezett még meg Liverpoolba a nemzetközi játékengedélye.

Az okmány várhatóan napokon belül megérkezik Angliába, azt követően pedig a Mersey-partiak legújabb magyar tehetsége is bevethető lesz.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group