Adorján: Bombagól és szuper gólpassz az Arsenal ellen


Nagyszerűen sikerült Adorján Krisztián számára a Liverpool és az Arsenal U21-es csapatainak bajnoki meccse, hétfőn este. A Vörösök 3-2-es győzelmével véget ért rangadóhoz a magyar U-válogatott középpályás egy bombagóllal és egy, a győztes találatot eredményező, parádés átadással is jelentkezett. A fiatal légiós ismét igazi vezére volt csapatának, eszes játékát még az Arsenal honlapja is dicsérte.

Adam Morgan góljára (24. perc) gyorsan, 2 perc múlva válaszolt Chuba Akpom, de a 61. percben megint a Liverpool szerzett vezetést, méghozzá a remekül futballozó Adorján Krisztián nagyszerű góljával.

A magyar középpályás egy szép összjáték, majd egy ügyes csel után bikázta a labdát a jobb felső sarokba, nagy gól volt! Ráadásul nem is akárkinek lőtte az U-válogatott játékos, hiszen Szceszny védett az Ágyúsoknál, de esélye sem volt a lengyel hálóőrnek.

Ugyan nem sokkal később megint volt válasza az Arsenalnak, de a csattanó megint a Poolé volt az Anfield Roadon, és ismét Adorján hathatós közreműködésével. A középpályás a 76. percben parádés labdát adott Morgannek,aki nem is hibázott, ezzel 3-2-re nyertek a Vörösök.

Nagy szó, hogy az Arsenal honlapja is kitér arra, hogy Adorján és Morgan milyen jól megértette magát az egész este folyamán, a magyar középpályás kapcsán azt írja, hogy a magyar "labda nélkül intelligens volt, labdával pedig rendkívül okos", illetve azt is megemlítik, hogy a kettejük által összehozott gól valósággal sokkolta a vendégeket.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group