Győztes szerda: Gera és Balogh is betalált


Eredményes napot zárt szerdán a magyar felnőtt és utánpótlás-válogatott. Előbbi 2-1-re nyert Ausztriában, míg utóbbi 5-0-ra ütötte ki Finnországot U21-es EB-selejtezőn.
A grazi bravúrnak részese volt Gera Zoltán, Juhász Roland, Szabics Imre és Fülöp Márton is, mindannyian komoly részt vállaltak a győzelemből. Gera végig remekül mozgatta a csapatot, sőt egy remekül kivitelezett akrobatikus mozdulat után ő szerzett vezetést a mieinknek.
Gera mellett Juhász volt a csapat egyik legjobbja: az Anderlecht védője nagyszerűen irányította a védelmet, sőt néha még a támadásokba is besegített – centiken múlott, hogy egy fejese nem lett gól.

Szabics Imre is sokat dolgozott, jól állta a sarat a hazai védők gyűrűjében. Fülöp Márton a szünetben állt be. Az Angliában védő kapus a kapott gólról nem tehetett, arról viszont igen, hogy a hazaiak nem tudtak kiegyenlíteni: a hajrában egy ziccert bravúrral védett.

Az U21-es csapat parádéjához sokat tett hozzá Balogh Béla és Vadócz Krisztián is. Utóbbi elsősorban azzal tűnt ki, hogy rengeteg labdát szerzett, sokat dolgozott a középpálya közepén. Balogh játéka a szerdai napon nem merült ki a védekezésben, egy szép támadás végén ő szerezte a magyar csapat harmadik gólját.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group