Vadóczot a Bundesligából figyelik


Holland lapértesülések szerint a Bundesligában szereplő Nürnberg egyik kéme Vadócz Krisztiánt figyelte a NEC Nijmegen hétvégi bajnokiján. A szezon végén lejáró szerződéssel bíró középpályás ezzel kapcsolatban elmondta, természetesen meghallgatja a németeket, ha azok megkeresik, de ugyanígy kész egyeztetni jelenlegi klubjának vezetőivel is a folytatásról.

A hétvégén a holland liga legmagyarabb csapata, a NEC Nijmegen 1-1-es döntetlent játszott a NAC Breda otthonában. A gárda egyik szurkolói oldalának beszámolója szerint a találkozót a Bundesligában szereplő Nürnberg egyik megfigyelője a helyszínen tekintette meg, a kémet Lasse Schöne mellett Vadócz Krisztián teljesítménye érdekelte.

Ezzel a labdarúgót is szembesítették a lefújás után.

– Mindig jó hallani, ha egy olyan klub figyeli az embert, mint a Nürnberg, ugyanakkor most természetesen csak a NEC-re koncentrálok és arra, hogy sikerüljön kivívnunk a nemzetközi kupaszereplés lehetőségét. Ha a Nürnberg később majd megkeres, természetesen beszélek velük, de ugyanígy kész vagyok egyeztetni itt is a folytatásról – nyilatkozta a válogatott légiós.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group