Vadócczal verte az Osasuna a Valenciát


Az Osasuna Vadócz Krisztiánnal a kezdőben nem kis meglepetésre, 1-0-ra legyőzte a Valenciát hazai pályán. A forduló előtt még utolsó helyen álló pamplónaiak sikerükkel feljöttek a 17. helyre. Vadócz csapata egyik legjobbja volt, nem kis szerepe volt abban, hogy a Valencia támadói alig alakítottak ki veszélyes támadást.

A mérkőzés elejétől az Osasuna akarata érvényesült, de az első félidő nem hozott gólt. Szünet után tíz perccel viszont megszületett a hazaiak találata: Miguel Flano érkezett remekül egy beadásra és szép gólt fejelt a valenciai kapu jobb felső sarkába. Ezt követően feljött a Valencia, de a hazai középpálya, soraiban Vadócczal remekül szervezte meg védekezését. A vendégek a hajrában két helyzetet is kialakítottak, de ezek kimaradtak. Az Osasuna zsinórban másodszor nyert hazai pályán és ellépett a kiesőzónából.

Vadócz Krisztián az elmúlt meccseihez hasonlóan megint határozott, tiszta szerelésekkel hívta fel magára a figyelmet, jól látta el feladatát. A végén Manuel Fernandesszel „birkózott” egy nagyot - mindketten sárga lapot kaptak.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group