Vadócczal ért el nagy bravúrt az Osasuna- jöhet a Barca

Vadócz Krisztián sérüléséből felépülve újra a kezdőcsapatban kapott helyett Camacho mestertől az Osasuna sevillai vendégjátékán. A magyar válogatott játékosnak nem kis érdemei voltak abban, hogy a pamplonai együttes ponttal távozott az egyik bajnokesélyes otthonából.

A mérkőzés elején a mi középpályásunk volt a legveszélyesebb: előbb egy lövéssel, majd egy fejessel jelezte, hogy sérülése már a múlté. A középpályás sor védekezése az ő vezetésével hatásosnak bizonyult, egészen az 51. percig. Ekkor Jasus Navas góljával vezetést szerzett a Sevilla. A folytatásban erőtlennek bizonyult az Osasuna támadójátéka, de Vadócz produkciójára nem lehetett panasz, kapura veszélyesen futballozott. Úgy tűnt, az Osasuna szoros vereséget szenved, de aztán a 91. percben Pandiani góljával kialakult az 1-1-es végeredmény.

Óriási siker ez Vadócznak és csapatának, hiszen egy bajnokaspiráns otthonából sikerült pontot rabolniuk. Nem beszélve arról, hogy önbizalomnövelőnek sem volt utolsó a Barcelona elleni hazai bajnoki előtt. Amennyiben Vadóczék a Barca ellen még nagyobb bravúrt mutatnak be, és legyőzik a katalánokat, elkerülhetnek a kiesőhelyről.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group