Vadócz - Fordulatos döntetlen


Gólgazdag meccsen játszottak döntetlent Vadócz Krisztiánék. A magyar középpályás újra végigjátszotta a meccset a Motherwellben, amely hazai pályán végzett 3-3-ra a Falkirk ellen. - Fordulatos, izgalmas meccs volt, ha nézőként láttam volna a találkozót, alighanem élveztem volna, így viszont nagyon csalódott vagyok - mondta Vadócz. - Megint nem sikerült három pontot szerezni, pedig nagyon közel álltunk hozzá. Két góllal vezettünk az első 45 perc után, úgy tűnt, megvan a meccs. Aztán a fordulás után gyorsan kaptunk három gólt, és máris nekünk kellett futni az eredmény után, szerencsére azért sikerült kiegyenlíteni.

Nemcsak az elszalasztott győzelem a bosszantó, hanem az is, amilyen elkerülhető gólokat kaptunk. Rúgtunk egy öngólt is, a harmadik találat előtt pedig ha lett volna egy kis szerencsém, akkor el tudtam volna „piszkálni” a labdát a gólszerző elől. Ezúttal is sokat futottam, sőt megint összejött néhány cselsorozat, sajnos a kapuba nem sikerült betalálni, az utolsó passzok sajnos nem úgy alakultak, hogy tiszta helyzetbe tudtam volna kerülni.

A mérkőzés után részt kellett vennem a sajtótájékoztatón, ahol meccs mellett elsősorban arról kérdeztek, megszoktam-e már a skóciai életet és hogy maradok e, hiszen jelenlegi együttesem végképp meg akarja szerezni a játékjogomat. Csalódott vagyok egyébként a döntetlen miatt, kissé elszomorít, hogy a három rúgott gól ellenére sem sikerült nyerni.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group