Góllal ünnepelte új szerződését Vadócz


Tovább folytatta az elmúlt hetek remek teljesítményét Vadócz Krisztián, a NEC Nijmegen középpályása, sőt, ha lehet, rátett még egy lapáttal. A légiós góllal vette ki a részét csapata de Graafschap elleni sikeréből, a szurkolók szavazatai alapján a meccs emberének is megválasztották, így ünnepelte hét közben meghosszabbított szerződését.

Továbbra is szárnyal Hollandiában a Vadócz Krisztiánt és Babos Gábort soraiban tudó NEC Nijmegen. A bajnokságban rosszul rajtoló Nijmegeniek egyszerűen megállíthatatlannak tűnnek, hiszen legutóbbi hét meccsükből hatot megnyertek. Ezúttal a tabellán mögöttük álló De Grafschap csapatát küldték haza egy könnyed 3-1-el. A találkozón Vadócz Krisztián természetesen kezdőként lépett pályára, és ezúttal is 90 percet játszott. A magyar védekező középpályás remek teljesítményt nyújtott, és a második félidő elején megszerezte első hollandiai gólját is. A mérkőzés után kiderült, a piros-zöldek szurkolói a meccs emberének is megválasztották. A díjat az összecsapás lefújása után vehette át a kezdőkörben 12 ezer nijmegeni szurkoló vastapsa közepette.

Az újjabb siker egyébként azt jelenti, hogy Vadóczék elszakadtak a kieső zónában tanyázó csapatoktól, sőt már a középmezőnyhöz tartoznak, miután megelőzték a tavaly még bajnokesélyesnek számító AZ Alkmaart. Mint ismeretes Vadócz Krisztiánnal hétfőn hosszabbított szerződést a NEC, így a magyar játékos nem is mondhatott volna méltóbb módon köszönetet az őt marasztaló klubvezetőknek, és szurkolóknak. A magyar középpályás klubszinten tehát már egyre sikeresebb, kérdés, hogy az általa olyannyira áhított válogatott meghívót is megkaphatja-e majd mostani formája alapján, vagy továbbra is mellőzött marad Várhidi Péternél?
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group