Vadócz a bombaformában szárnyaló NEC kulcsembere


Ismét a forduló meglepetését okozta a NEC Nijmegen Hollandiában, amely közel telt ház előtt verte 3-1-re idegenben a Feyenoordot egy rendkívül színvonalas, és izgalmas mérkőzésen. A mezőny egyik legjobbja a NEC magyar középpályása Vadócz Krisztián volt, aki az előző hetekhez hasonlóan ismét bombaformában játszott.

A válogatottnál továbbra is mellőzött Vadóczról áradozik a holland sajtó, őt tartják a NEC középpályájának meghatározó játékosának. A játékos a Feyenoord elleni győzelmet követően boldogan értékelt a pepsifoci.hu-nak. – Nagyon nagy győzelmet arattunk, de a Feyenoord ugyanúgy megérdemelné a három pontot, mert nagyon jók voltak. Eddig azt hiszem a Feyenoord volt a legjobb csapat amelyik ellen itt Hollandiában pályára léptem. Nagyon tudnak focizni, és gyorsan játszanak.Változatos, izgalmas meccs volt, aminek a végén mi voltunk a szerencsésebbek, mert berúgtuk a helyzeteinket. Megint a középpálya leghátsó embere voltam, és inkább védekező feladatot kaptam.

Az első félidő a szokásos módon zajlik minden holland bajnokin, olyankor mindenki megy az emberével, aztán a szünet után felbomlanak a sorok, és elkezd mindenki csak úgy ösztönből focizni. Na azt a részt szoktam élvezni, és az ma is tetszett. Jól ment a játék, néha előre is merészkedtem megint, és majdnem a gól is jött. Volt egy helyzetem, ami vagy kapufa lett, vagy a kapus védett. Sajnos nem tudom mi történt, mert a lövés pillanatában belenyomtak a földbe, úgyhogy nem láttam semmit, csak azt, hogy folytatódott a játék, és nem én nem ugrált senki a nyakamba. Az elmúlt hat fordulóban ötször nyertünk, és kezdünk egyre feljebb kapaszkodni a tabellán, ami azért megnyugtató.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group